Lundaman Professional

  • lundaman-professionalMenet közben mér
  • Információküldés és fogadás GPRS-en keresztül, vezeték nélküli kommunikáció gép és iroda között
  • Mérési adatokat küld és új rakodási parancsokat fogad
  • Adatbázis vevők, teherautók rendszáma, anyag stb. részére
  • Memória több, mint 100.000 mérés részére
  • Költöztethető több munkagép között
  • Visszamérés funkció
  • Nyomtató mérlegjegy nyomtatása 3-4 példányban

Mint minden más iparban, vannak vevők, akik szeretnének egy kis extrát kihozni a termékükből és megkapni a lehetőséget, hogy fejleszteni tudják munka- és adminisztrációs módszereiket. Ezért elhatároztuk a Lundaman-nál, hogy itt az idő, hogy magasabb fokozatba kapcsoljunk, hogy meg tudjunk adni vevőinknek azt az extrát, amit kívánnak.

A cél az volt, hogy a rakodómérleg ugyanolyan könnyen használható legyen, ahogy azt ügyfeleink kívánják, de meglegyen a lehetőség azoknak, akik ezt igénylik, a legmodernebb technológiára is. Ezt a mérleget mind a csupán egy géppel rendelkező, mind az építőiparban vezető cégeknek szántuk.

A kanálmérleg ugyanolyan kicsi és ügyes, mint a korábbi Classic, de annál sokkal nagyobb kijelzővel van ellátva, hogy a sofőrnek jobban látható legyen, és hogy több funkciót is egyszerre meg tudjon jeleníteni.

Új funkció a Lundaman Professional-ban az adatbázis vevők, teherautók, anyag nyilvántartására. Több mint 100.000 mérést lehet tárolni a rakodómérlegben. Elő lehet hívni napi, heti vagy havi összefoglalót, valamint információt küldeni és fogadni elvégzett mérésekről vagy új rakodási feladatokról a GPRS-technika segítségével, amely vezeték nélkül kommunikál az irodával. Az információ, amit a kanálmérlegről küldenek, közvetlenül felkerül a Lundaman szerverére, amit a vevők egyszerűen elérhetnek a Lundaman honlapján keresztül.

Megvan a lehetősége többfajta anyag keverésének, ezen kívül telefonhívásokat lehet kezdeményezni vagy fogadni a Lundaman Professional homlokrakodó mérlegen keresztül. Majdnem „mindent” tud. Azonban annak ellenére, hogy lehetővé tettünk sok funkciót a készülékben, a legfontosabb célkitűzés az volt, hogy bárki könnyen használhassa mindennapi munkájában anélkül, hogy megzavarodna a sok gombtól és szimbólumtól.

A vezető annyit tanul meg a kezelésből, amennyit szeretne és hagyhatja a többi funkciót a háttérben.

A Lundaman Classic-ról a Lundaman Professional-re történő váltás probléma nélkül megoldható.

A Lundaman Professional egyszerűen kezelhető és könnyen megtanulható. Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal, és mi tájékoztatjuk ajánlatunkról!