Rakodómérlegek

rakodomerlegek1A Lundaman Instrument-et Per Forsman alapította 1991-ben. Tevékenységét a Lundaman első homlokrakodó mérlegének, az IBN92-nek a gyártásával és értékesítésével kezdte. Ez már akkor a piac legkisebb teljesen automatikus kanálmérlege volt és piacvezető ezen a területen. Teltek az évek és sok változtatás és fejlesztés történt, hogy a rakodómérleget az ügyfelek igényeihez igazítsák. Az IBN92 nagy siker lett megbízhatóságának, egyszerűségének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően.

2007 és 2008 között kifejlesztette a Lundaman a legújabb piaci szereplőket, a Lundaman Classic-ot és a Professional-t, hogy kiegészítsék és helyettesítsék a régi hű szolgát, az IBN 92-t. A cél ugyanaz volt: kicsi és ügyes, érthető kijelző és mindenek előtt nagyon könnyen használható. A Classic és a Professional homlokrakodó mérlegek az élvonalba tartoznak, ami a funkciókat és a lehetőségeket illeti. Mindkét modell arra lett teremtve, hogy kielégítsék pont az Ön igényeit, akár csak a kanálban lévő súly egyszerű kijelzését kívánja, akár szeretne információt küldeni és fogadni a gép és az iroda között.

rakodomerlegek2A Lundaman Svédországban gyártja rakodómérlegeit azon egyszerű oknál fogva, hogy a legmagasabb minőséget és a legjobb pontosságot (eltérés max. +/- 1%) tudja garantálni.

A Lundaman Instrument koncepciójával, amely értékesítésből, tanácsadásból, üzembe helyezésből, képzésből és szervizből áll, egy komplett szolgáltató.

Célunk nem az, hogy a legnagyobbak legyünk, de a legjobbak legyünk egyszerűségben, szervizben és minőségben versenyképes árakon.